Microsoft CRM & Scribe

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM is Customer Relationship Management software ontwikkeld door Microsoft. Het is beschikbaar als cloud, saas of on-premise oplossing.

Out-of-the box ondersteunt Dynamics CRM de verkoop-, marketing- en serviceprocessen. Het pakket is eenvoudig aanpasbaar en uitbreidbaar binnen de gestelde standaarden zodat het naadloos aansluit op uw processen. Zelf richt ik mij sinds 2006 volledig op Microsoft Dynamics CRM en weet inmiddels feilloos de ins- and outs van het pakket. Mijn advies zal altijd conform de standaarden zijn van Microsoft, zodat u geen problemen krijgt bij toekomstige upgrades.

Hoe de implementatie wordt vormgegeven stem ik graag af op uw organisatie. Het is mogelijk om het watervalmodel toe te passen. Echter ben ik zelf voorstander van Scrum/Agile aanpak. Het pakket leent zich uitstekend voor deze aanpak aangezien er in korte tijd een prototype kan worden gebouwd. Via de scrum methodiek bent u ervan verzekerd na iedere sprint een werkend product te hebben.   

Scribe Software

Scribe Insight bestaat uit 3 componenten: Workbench, Integration Server en de Console. Met behulp van deze componenten kunnen integraties centraal worden ontworpen, gepland en beheerd. Scribe beschikt tevens over een Adapter voor Microsoft Dynamics CRM. Met behulp van deze adapter is het mogelijk om data uit te lezen uit CRM, toe te voegen en te onderhouden in CRM.

In veel gevallen wordt Scribe ingezet als migratie-tool in het geval dat de standaard import functionaliteit van Dynamics CRM onvoldoende mogelijkheden biedt. Lees meer